[ Paks címere ]
Paks

[ Városi események, információk, média, szórakozás, sport ... ]

Rendőrségi hírek
Mit tegyen ha ...
Hírek ...

Linkek
BM
Határőrség
Katasztrófa-
védelem

NBH
Vám- és Pénzügyőrség
Országos Polgárőr Szövetség

Jogi Fórum
Jogász Klub
NETJOG


Körözések


[ Vissza a főoldalra ]


Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatója
Daubner Gabriella r. százados, sajtóreferens
Paksi Rendőrkapitányság
2004

2004. év december 30. Dunaföldváron, egy tehergépkocsi üzemanyagtartályából közel 300 liter gázolajat szívtak le és tulajdonítottak el eddig még ismeretlen személyek.
Ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a rendőrség szintén Dunaföldváron, mivel tegnap az egyik szaküzlet kirakatát valaki betörte, és a boltból értékes műszaki cikkeket tulajdonított el. A kamerák, TV készülékek összértéke meghaladja az egymillió forintot.
2004. év december 27. Dunaföldváron értesítették a rendőröket a hétvégén, hogy egy lakatlan házba valaki behatolt és használati tárgyakat lopott el 100 ezer forint értékben.
2004. év december 22. Sárszentlőrinc-Úzd egyik házának kamrájából különböző élelmiszereket és egy gázpalackot loptak, majd amikor a házba is be akartak jutni, a bentlakó megzavarta az elkövetőket, akik azonnal elhagyták a helyszínt.
2004. év december 21. Az elsőbbségadási szabályok be nem tartása miatt Paks egyik útkereszteződésében tegnap délután bekövetkezett balesetben, ahol egy kistehergépkocsi és egy segédmotor-kerékpár ütközött, egy személy könnyebben sérült.
2004. év december 17. Húskészítményeket, egyéb élelmiszert tulajdonítottak el ismeretlen tettesek egy ház alagsorából Dunaföldváron. Nagydorogon is lopás miatt tettek bejelentést a rendőrségen. A tolvajok ott egy tanyából gázpalackot, búvárszivattyút, egyéb használati tárgyat vittek magukkal. A kár meghaladja a 250 ezer forintot.
2004. év december 13. A 63-as főúton egy személygépkocsi egy szembe haladó autónak ütközött. A balesetet okozó személygépkocsit hátrahagyva, két személy a közeli erdőbe menekült, a rendőrök ott találták meg őket. Az ütközés miatt senki nem sérült meg, a kár félmillió forint.
2004. év december 08. Nagydorog belterületén tegnap délután egy holland állampolgár személygépkocsija ütközött egy tárcsákat szállító traktorral. A külföldi állampolgár könnyebben sérült a balesetben.
2004. év december 07. Tegnap dél után nem sokkal egy ismeretlen személy Pakson egy lakásba úgy jutott be, hogy a idős lakóknak azt mondta, ajándékot hozott. A kellő óvatosság hiányában az ismeretlen látogató a lakásból készpénzt tudott lopni.
2004. év december 05. Mottó: „A közlekedés biztonságáért, a biztonságos közlekedésért!”
Közlekedőink figyelmébe:

A közlekedésben is közeleg a tél. A reggeli szürkület sokszor meg sem szűnik, s az esti szürkületig a látótávolság erősebben, vagy gyengébben korlátozott, így a baleseti veszély még fokozottabban növekszik. A járművek kivilágítását – tompított fényszóróit - indulás előtt kapcsolják be. Ne felejtsék el a jármű világítását elindulás előtt, illetve a menet közbeni pihenők alkalmával ellenőrizni, a rákerült szennyeződésektől rendszeresen megtisztítani.
A járművet ne csak akkor világítsuk ki, ha már semmit nem látunk. Téli időszakban, már a telephelyről (parkolóból) történő elindulás előtt kapcsolják be a járművük helyzetjelző lámpáit és a tompított fényszórókat. A jármű világításának elsődleges szerepe a LÁTHATÓSÁG!
A gyalogosok és kerékpárosok esetében is lényeges elem a láthatóság. Minél feltűnőbb, minél jobban elkülönül a ruházatunk a környezettől, annál könnyebben észlelhetnek bennünket a járművek vezetői. A kerékpárokat is ki kell világítani. Jó szolgálatot tehet – bár nem kötelező – a láthatósági mellények, illetve fényvisszaverő felületekkel ellátott ruházatok viselése.
A közúti forgalomban – sajnos – egyre gyakrabban találkozhatunk hiányos világítással, illetve világítás nélkül közlekedő járművekre. A gyalogosok ruházata is inkább a sötétebb árnyalatot veszi fel, így a felismerhetőségük, észlelhetőségük is csökken. Célszerűségre hivatkozva kerülik a világos ruházatot. Nem veszik figyelembe, hogy ha a gyalogos észleli (látja) is a közeledő járművet, annak vezetője nem feltétlenül észleli ugyanúgy a gyalogost.
A világítás nélkül, illetve a hiányos világítással közlekedő járművek vezetőinek kiszűrésére - az Országos Balesetmegelőzési Bizottság felhívása alapján - a közúti forgalomban részt vevők fokozottabban számíthatnak rendőri ellenőrzésekre. Az ellenőrzések a közúti közlekedés szabályainak betartatására irányulnak, Mindenkinek jó utat, balesetmentes közlekedést kíván a közlekedésrendészet.
„Ne feledjék: első a biztonság! Az úton társak vagyunk!
A biztonsági öv használata életet menthet! Téli időszámítás, téli gumiabroncs!”
2004. év december 05. Pénteken este kért segítséget a Szegedi Rendőrkapitányság a dunaföldvári rendőröktől egy ellopott homokrakodó gép felkutatásában. Az erőgépet a dunaföldvári rendőrök a Kéményesi holt Duna partján egy őrbódé közelében meg is találták, és sikerült elfogniuk, illetve a rendőrségre előállítottak 3 személyt, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A Dunaföldvári Rendőrőrs munkatársai közreműködésével a mintegy 8 millió forintos lopási kár megtérült.
Paks egyik erdős területéről ismeretlen tettesek 80 ezer forint értéket meghaladó tüzifát vittek el.
2004. év december 04. Két présházfeltörést jelentettek Nagydorog külterületén. Az épületekből és a hozzájuk tartozó pincékből bort, kályhát vittek el, illetve az egyik helyen nagyobb mennyiségben bort folyattak ki az elkövetők.
2004. év november 30. Dunaföldváron tegnap kora délután két gyermekkorú fiútól vették el erőszakkal kerékpárjukat az utcán.
Hétfőn délután egy órakor Dunaföldvár belterületén egy külföldi állampolgár által vezetett személygépkocsi egy balra ívelő kanyarban nekiütközött a szalagkorlátnak, aminek következtében a járműben négy személy könnyebben sérült.
2004. év november 29. Dunaföldváron vasárnap 03 órakor egy szórakozóhelyen két férfi összeszólalkozott, majd a tettlegesség vége azt lett, hogy az egyik félnek feldagadt az arca.
2004. év november 28. Egy-egy őzet ütöttek el személygépkocsik tegnap délelőtt, illetve délben Dunaföldvár külterületén. A balesetek során személyi sérülés nem történt.
2004. év november 26. Paks város két üzletéből is jeleztek árúeltűnést. Feltételezhető a tegnap déli órákban „dolgozó” elkövetők a boltok dolgozóinak pillanatnyi figyelmetlenségét használták fel a lopásra.
2004. év november 25. Tegnap fél hatkor délután Németkér és Gyapa puszta között egy személygépkocsi őzzel ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár 150 ezer forintra tehető.
2004. év november 24. Németkérről jelezték a rendőrségen a tulajdonosok, hogy ismeretlen tettesek kitermelt akácfát tulajdonítottak el egy erdőrészből. A kár néhány tízezer forint.
2004. év november 22. Egy Honda típusú robogót tulajdonított el egy eddig még ismeretlen tettes Dunaföldváron, egy ház elől. A tolvajnak nem volt nehéz dolga, hiszen a járgányt a tulajdonos nem zárta le. A kár meghaladja a 100 ezer forintot.
Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt a 6-os főút 109-es kilométerénél. A balesetben négy személy súlyosan ketten pedig könnyebben megsérültek.
2004. év november 19. Feltehetően ittasan közlekedett robogójával egy férfi Pakson, és így nekihajtott egy álló kisteherautónak. A baleset miatt a motoros súlyosan megsérült.
2004. év november 18. Pakson, egy ház udvarából egy lovaskocsit loptak el eddig még ismeretlen elkövetők. A lopási kár néhány tízezer forint. Dunaföldváron, egy tehergépkocsiból egy több százezer forintot érő vésőgép tűnt el ismeretlen körülmények között.
2004. év november 16. Németkéren, egy épület faláról ismeretlen tettesek eltulajdonítottak egy mozgásérzékelő lámpát. A kár néhány ezer forint.
2004. év november 15. Mottó: „A közlekedés biztonságáért, a biztonságos közlekedésért!”
Közlekedőink figyelmébe:
A közlekedésben is közeleg a tél. Reggelente egyre gyakrabban találkozhatunk csapadékkal, (köddel, esővel, hóval) a talaj közelében párával, az úttesten páralecsapódással. Egyre gyakrabban fordulhat elő az útburkolaton jegesedés is. A látótávolság sokszor korlátozott, így a baleseti veszély még fokozottabban növekszik. A járművek kivilágítását – tompított fényszóróit - indulás előtt kapcsolják be. Ne felejtsék el a jármű világítását elindulás előtt, illetve a menet közbeni pihenők alkalmával ellenőrizni. A járművet ne csak akkor világítsuk ki, ha már semmit nem látunk. A jármű világításának elsődleges szerepe a LÁTHATÓSÁG!
A gyalogosok és kerékpárosok esetében is lényeges elem a láthatóság. Minél feltűnőbb, minél jobban elkülönül a ruházatunk a környezettől, annál könnyebben észlelhetnek bennünket a járművek vezetői.
A hidegebb és párásabb időben megnövekszik a jármű páramentesítő berendezésének fontossága. Ajánlatos az elszennyeződött pollenszűrőket újakra cserélni. A kopott ablaktörlő-gumilapátokat cseréje is indokolt. A szélvédőmosó berendezés tartályába is már a téli üzemnek megfelelő fagyálló kivitelt célszerű tölteni.
A téli csapadék egyik formája a hó. Amennyiben még nem cserélte le gumiabroncsát télire, kerülje el a tülekedést a gumiszervizeknél és legyen ebben is előrelátó. Már +7°C külső környezeti hőmérsékletnél a téli gumiabroncsok előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a nyáriak. A hőmérséklet csökkenésével egyre inkább a téli gumiabroncsok előnyei mutatkoznak meg. A téli gumiabroncs olyan befektetés, mely a biztonság növekedésében térül meg. A gondolkodást és a megfontoltságot azonban nem helyettesíti. Az sem elvetendő, hogy a hólapátok is bekerülhetnek már a csomagtartókba. A jármű technikai kezelése egyre inkább a finomabb és megfontoltabb mozdulatokat igényli.
Téves azt gondolni, hogy a téli gumiabroncsok csak a hóban előnyösek. A téli üzemeltetés során, mind szárazon, mind esőben, mind hóban nagyobb biztonságot adnak, mint a nyári gumiabroncsok. A minden évszakra ajánlott, úgynevezett „téli-nyári” gumiabroncsok valójában egyik évszakban sem megfelelőek. „Ami mindenre jó, az semmire sem.” Október végén az órákat átállítjuk „téli időszámításra”. A gumiabroncsokat is célszerű már ekkortól télire „átváltani”.
A téli, megváltozott útviszonyok között jelentősen megnövekedhet a fékút. Amennyiben maradunk a nyári gumiabroncsok használata mellett, akkor ez még fokozottabban érvényesül. A tehergépkocsik és járműszerelvények esetében, a hólánc ne csak „nehezék” legyen, hanem havazáskor azt legalább a hajtott kerekekre, valamint a pótkocsi „B” tengelyének kerekeire is szereljék fel. Az elakadt jármű a hó eltakarítását is jelentősen akadályozza.
Ha valaki a közúti közlekedés során betartja a sebességhatárokra vonatkozó előírásokat, még ne tekintsük „mazsolának”, mert lehet, hogy nagyobb vezetési gyakorlattal rendelkezik, mint a „sietős autós”.
A gyalogos nem azért van az úttesten, hogy elüssük, hanem át szeretne menni, ezért vigyázzunk rájuk. Fokozottabban igaz ez a gyermekekre és idősekre. Amennyiben a kijelölt gyalogos-átkelőhelynél, vagy útkereszteződésnél a járda meghosszabbított vonalában gyalogost látunk az úttesten, vagy az úttest szélén, akkor ne forgalomszámlálásra gondoljunk, hanem arra, hogy át szeretne menni a túlsó oldalra.
Mindenkinek jó utat, balesetmentes közlekedést kíván a közlekedésrendészet.
„Ne feledjék: első a biztonság! Az úton társak vagyunk!
A biztonsági öv sokkal kényelmesebb viselet, mint a tolókocsi! Téli időszámítás, téli gumiabroncs!”
2004.
november 15.
Egy paksi tanya udvarából illetéktelenek egy utánfutót tulajdonítottak el, a hétvégén. A lopással okozott kár eléri a 150 ezer forintot. Pusztahencsén egy családi házba hatoltak be ismeretlenek és 15 ezer forint értékben élelmiszert vittek el.
2004.
november 12.
Egy kajdacsi épület kerítését bontotta meg az az ismeretlen személy, aki – a feljelentés alapján pontosan meg nem határozható időben – az épület udvarán álló tölgyfát kivágta.
2004.
november 4.
Volt élettársát sebesítette meg egy konyhakéssel egy férfi Dunaföldváron. Az asszony könnyebb sérüléssel megúszta az esetet. A férfi ellen eljárást indított a rendőrség.
2004.
november 3.
Gerjenben egy vállalat irodájából jeleztek betörést. Az ismeretlen elkövetők betörték az egyik ablakot, és egy értékes számítógépet vittek magukkal.
2004.
november 2.

A paksi ipari parkban lévő egyik vállalat konténerét eddig még ismeretlen személyek kifeszítették, és 200 ezer forint értékben különböző szerszámokat, kisgépeket hurcoltak el.

Németkéren, az egyik üzemanyagtöltő-állomás épületébe hatoltak be illetéktelenek. Az elkövetők összetörték a berendezést, de a jelek szerint nem tulajdonítottak el semmit. A rongálási kár 30 ezer forint.

2004.
október 26.
Ismét két személygépkocsit törtek fel ismeretlenek Pakson is. Az elkövetők mindkét helyen kiszerelték az autóból a rádiósmagnót, az egyik kocsiból pedig leszívták az üzemanyagot is.
2004.
október 25.
Személygépkocsi-feltörés miatt tett bejelentést egy paksi személy. Az ismeretlen tettesek kilopták az autóból a CD lejátszót, ezzel közel 80 ezer forint kárt okoztak a tulajdonosnak.

Dunaföldváron, a rendőrségen tett bejelentést egy olasz állampolgár, hogy az egyik szórakozóhelyen valaki ellopta a pénztárcáját készpénzzel, iratokkal együtt.

2004.
október 19.
Gerjenből betörést jelentettek a rendőrségen. Az ismeretlen tettesek készpénzt és iratokat tulajdonítottak el egy házból. Pakson is illetéktelenek hatoltak be egy kft irodájába, és néhány tízezer forint
készpénzt, valamint közel 400 ezer forintot érő étkezési jegyet loptak el.
2004.
október 18.
Pakson, egy tanyától bort loptak el ismeretlenek a hétvégén, egy ház elől két értékes kerékpár tűnt el nyomtalanul. Dunaföldváron, egy családi házból jeleztek betörést. A tolvajok műszaki cikkeket, egyéb értékes tárgyakat vittek el, ezzel közel egymillió forint kárt okoztak.
2004.
október 15.
Egy robogóval közlekedett védett útvonalon egy paksi személy, amikor egy arra haladó személygépkocsi nem adott neki elsőbbséget, és emiatt összeütköztek. A motoros könnyebben megsérült, az anyagi kár pedig több százezer forint.
2004.
október 11.
Pakson egy lakásból ismeretlenek elloptak egy mobiltelefont, egy személygépkocsiból pedig valaki elvitte a tulajdonos kabátját, valamint a magnó előlapját. Szintén Pakson egy boltból fényképezőgép tartozékokat tulajdonítottak el ismeretlenek.
2004.
október 07.
Egy személygépkocsit törtek fel ismeretlenek Dunaföldváron, a híd közelében. A tettesek egy digitális fényképezőgépet, és különböző iratokat loptak el. Pakson egy tanyától hurcoltak el szerszámokat, használati tárgyakat eddig még ismeretlen elkövetők.

Két személygépkocsi ütközött össze Dunaföldváron, tegnap délben. A baleset oka a figyelmetlenség, ti. az egyik jármű úgy indult el az út széléről, hogy nem adott elsőbbséget az arra haladó autónak. A balesetben nem sérült meg senki, az anyagi kár azonban jelentős.

2004.
október 04.
Pakson, egy személygépkocsi ablakát törték ki ismeretlenek és ellopták a CD-és magnót, Dunaföldváron, betörtek egy családi házba és ékszereket vittek el ismeretlen elkövetők. A kár 100 ezer forint.

Bölcske közelében, és Dunaföldváron is személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze szombaton este. Az utóbbi helyen a személygépkocsi vezetője megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. Mindkét helyen a motorosok súlyos sérüléseket szenvedtek.

2004.
október 01.
Ketten súlyosan egy személy könnyebben sérült a 6-os úton, mikor két személygépkocsi ütközött Paks és Dunaföldvár között tegnap délelőtt.
2004.
szeptember 29.
Sárszentlőrincről jelezték a rendőrségen, hogy az Úzdi múzeumban illetéktelenek hatoltak be, italt és több galambot loptak el. A kár néhány tízezer forint.

Összesen három tanyát törtek fel az elmúlt egy-két napban Nagydorog közelében. A tettesek szerszámokat, használati tárgyakat, élelmiszert tulajdonítottak el, ezzel több százezer forintos kárt okoztak.

2004.
szeptember 27.
Az elsőbbségi szabályok be nem tartása miatt két személygépkocsi ütközött Pakson szombaton a késő délutáni órákban. A balesetben ketten súlyosan, egy személy könnyebben sérült.
2004.
szeptember 20.
A 63-as úton, Bikács közelében, néhány nappal ezelőtt, egy teherautó elsodort egy gyalogost. A férfi még haza ment, majd az orvosnál jelentkezett, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült. A baleset idején a kamion megállás nélkül továbbhajtott.

Egy paksi étteremből jeleztek betöréses-lopást. Az eddig még ismeretlen tettes szombaton hatolt be az épületbe, és 150 ezer forint készpénzt lopott el.

Busznak ütközött egy személygépkocsi előzés közben, Pakson, szombaton délután. A személyautóban ketten súlyosan megsérültek, a busz egyik utasa könnyebb sérülést szenvedett. A két járműben az anyagi kár közel kétmillió forint.

2004.
szeptember 17.
Egy paksi vállalat telephelyén lévő raktárépületéből ismeretlenek értékes szerszámokat, gépeket tulajdonítottak el. A több milliós értékű eszközök hiányát tegnap délután vette észre a tulajdonos.
2004.
szeptember 16.
Madocsán, egy nyitott személygépkocsiból valaki ellopta a tulajdonos mobiltelefonját, személyes iratait és több mint 30 ezer forint készpénzt.

Pakson, az egyik tanya udvaráról ismeretlen tettesek vasanyagot és egyéb használati tárgyakat hurcoltak el, és ezzel közel 50 ezer forint kárt okoztak.

2004.
szeptember 15.

Zárjegy nélküli cigarettát találtak a rend őrei tegnap, amikor közlekedési
ellenőrzés során megállítottak egy személygépkocsit Pakson. Az ügyben, a továbbiakban a VPOP jár el.

Negyedmillió forint a lopási kár abban a paksi lakásban, ahova illetéktelenek hatoltak be és ékszereket, készpénzt tulajdonítottak el.

2004.
szeptember 13.

Használati tárgyakat csomagolt össze az egyik paksi házban egy eddig még ismeretlen tettes, feltehetően azzal a szándékkal, hogy eltulajdonítja, de a tulajdonos megzavarta, így üres kézzel távozott.

Három kocsi-feltörésről értesítették a paksi rendőröket a hétvégén. A járművekből különböző értékek tűntek el. A kár több tízezer forint mindkét helyen.

Pakson, az egyik boltban, valaki egy feltehetően hamis ezer forintossal fizetett a hét végén. A rendőrség ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

2004.
szeptember 07.
Több millió forintot érő kisteherautót tulajdonítottak el eddig még ismeretlen tettesek Pakson. A fehér színű VW Transporter típusú kocsit egy parkolóból vitték el. A jármű rendszáma: GYL - 548
2004.
szeptember 30.
Árokba hajtott személygépkocsijával egy férfi, szombaton Paks - Biritónál. A férfi könnyebb sérülést szenvedett, az anyagi kár pedig meghaladja az egymillió forintot. Pálfa közelében, egy lejtős úton egy traktor borult fel, és annak vezetője is könnyebben megsérült.

Pakson, egy tanyától gépalkatrészeket, szerszámokat loptak el ismeretlenek, Dunaföldváron, egy házból egy TV készülék tűnt el nyomtalanul. Alkatrészeket hurcoltak el illetéktelenek Pusztahencsén is, egy műhelyből. Ott a kár meghaladja az egymillió forintot.

2004. augusztus 30. Néhány ezer forint a lopási kár abban a paksi sörözőben, ahová
illetéktelenek hatoltak be a hétvégén és édességet, italt tulajdonítottak el. Dunaföldváron, a Duna partján egy feltehetően második világháborúból származó gránátot találtak. Az esetről a rendőrség értesítette a tűzszerészeket, illetve megtette a szükséges óvintézkedéseket.
2004. augusztus 25. Besurranó tolvaj hatolt be egy paksi házba, és 60 ezer forint készpénzt lopott el a gyanútlan házigazdától.
2004. augusztus 23. Dunaföldváron jelezték a rendőrségen, pénteken, hogy eddig még ismeretlen tettesek betörtek egy büfébe, és a játékgépből készpénzt vittek el, valamint elloptak egy fényképezőgépet, egy CD-lejátszót, egyéb használati tárgyat. A kár több százezer forint.

Ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a rendőrség Bölcskén, ahol egy családi ház ajtaját valaki befeszítette és a lakásból több millió forintot
érő ékszereket tulajdonított el.

Szóváltást követően dulakodni kezdett két férfi Dunaföldváron, majd egy kés került elő, és az egyik személy a másikat két helyen megszúrta. Szerencsére csak könnyebb sérülések keletkeztek.

Cserbenhagyásos baleset történt szombaton, Madocsán, ahol egy kerékpárost ütött el egy személygépkocsi, majd megállás nélkül továbbhajtott. A kerékpáros súlyosan megsérült

2004. augusztus 17. Az intézkedő rendőrre is rátámadt az a pálfai férfi, aki a családtagjait bántalmazta, ezért hívták ki a rendőrséget. A férfi közben öngyilkossággal is fenyegetőzött. Ezek után a rendőrök lefogták, majd a mentők kórházba szállították.

Egy százhalombattai panzióban tűnt el nyomtalanul egy férfi autóstáskája. A táskában készpénz és iratok voltak. A kár meghaladja a 150 ezer forintot.
2004. augusztus 16. Madocsán, egy ház melléképületéből egy motoros bozótvágó tűnt el ismeretlen körülmények között. A lopási kár közel 200 ezer forint. A paksi rendőrségen tett bejelentést egy személy, hogy a Sziget fesztiválon, Budapesten, valaki ellopta a mobiltelefonját egy sátorból. Betörők jártak egy dunaszentgyörgyi házban, és DVD lejátszót, DVD-ket valamint néhány arany ékszert tulajdonítottak el. A kár eléri a félmillió forintot.
Dunaföldváron, és Pakson is egy-egy kocsit törtek fel eddig még ismeretlen tettesek, és mindkét helyen készpénzt, iratokat, bankkártyát vittek magukkal, ezzel több tízezer forint kárt okoztak a tulajdonosoknak.
2004. augusztus 09. Dunaföldváron ismeretlen tettesek felfeszítették egy személygépkocsi ajtaját, és ellopták a tulajdonos iratait, és néhány ezer forint készpénzt.

Elfogta a rendőrség azt a besurranó tolvajt, aki egy dunaszentgyörgyi házból próbált használati tárgyakat eltulajdonítani.

Ismeretlen személy ellen rendelt el nyomozást a rendőrség Dunakömlődön, ahol valaki egy személygépkocsival letarolta a termést egy kukoricatermő-földön. Később a kocsit és a feltételezett elkövetőket a rendőrök megtalálták. A kár meghaladja a 100 ezer forintot.
2004. augusztus 02. Dunaföldváron, egy faiskola területén második világháborúból származó aknagránátra bukkantak a hétvégén. A tűzszerészeket értesítette a rendőrség.
2004. július 30. Dunaföldváron, egy szaküzletből jeleztek betörést tegnap. Az eddig még ismeretlen elkövetők számítógépet, nyomtatót loptak el. A kár eléri a félmillió forintot.
2004. július 29. Egy paksi boltból jelezték, hogy ismeretlen elkövetők 10 ezer forintot meghaladó összegben szeszesitalt tulajdonítottak el, tegnap délután.
2004. július 28. Egy 75 ezer forintot érő, bordó színű Simson típusú segédmotoros-kerékpárt tulajdonítottak el ismeretlen tettesek Gerjenben, egy ház elől. Egy paksi lakásba besurranó tolvajok mentek be, és közel 10 ezer forint értékben ezüst ékszereket vittek magukkal.

Könnyebb sérüléssekkel megúszta az ütközést az a férfi, aki személygépkocsijával nekihajtott egy villanyoszlopnak Nagydorog belterületén. A jelek szerint a gépkocsi vezetője elaludt a volánnál.

Egy paksi oktatási intézményről egy eddig még ismeretlen tettes eltulajdonította a nemzeti színű lobogót. Az elkövető, miközben a zászlóért felmászott a csatornán, megrongálta azt.

Fogadóórát tart Köllő Imre r. alezredes a Paksi Rendőrkapitányság vezetője 2004. július 28-án 10.00-től 11.00 óráig.

2004. július 27. Ismeretlen tettes ellen indult eljárás a Paksi Rendőrkapitányságon, mivel két nappal ezelőtt az egyik boltban valaki egy hamis 20 illetve 10 ezer forintossal fizetett, a boltos viszont csak később vette észre a turpisságot, ekkor jelezte a rendőrségen.
2004. július 21. Ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Paksi RK, mivel egy vállalat parkolójában valaki szerszámokat és gázolajat tulajdonított el, ezzel több mint 100 ezer forint kárt okozott. Dunaföldváron pedig egy kisteherautóból tűntek el az iratok ismeretlen módon.
2004. július 19. Nagydorogon boltbetörést jeleztek a tulajdonosok, emiatt intézkedtek a rendőrök. Az elkövetők dohányárut vittek magukkal. A kár eléri a 300 ezer forintot.

Ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Paksi Rendőrkapitányság, mivel Dunaföldváron, egy szarvasmarha-telepen, a jelek szerint valaki szándékosan gyújtogatott, és emiatt 100 ezer forint kár keletkezett.

Gerjenben jelezték a rendőröknek, hogy valaki a hátsó ajtót kifeszítette és behatolt a református templom épületébe, de az eddigi adatok szerint – szerencsére – nem tulajdonított el semmit, így csak rongálási kár keletkezett.

2004. július 16. Bűnmegelőzési nap

A bűnmegelőzési napok újabb állomásaként, a rendőrség munkatársai 2004. július 17-én várják az érdeklődőket, most Pakson a helyi strandfürdőben, hogy lehetőséget adjanak a biztonságiöv-szimulátor kipróbálására, s hogy megismertessék közelről a közúton használt sebességmérő készülékeket. Emellett a strandra látogatók felmérheti KRESZ-tudásukat, hozzájuthatnak a bűn-, és balesetmegelőzés aktuális kérdéseivel foglalkozó kiadványokhoz, felvilágosítást kaphatnak a helyszínen a drogfogyasztással, következményeivel és megelőzésével kapcsolatban. A strandra kilátogatók feltehetik kérdéseiket és elmondhatják véleményüket a rendőrség munkatársainak.
Bűnmegelőzési nap – július 17-én (szombaton) 09,00-től 15 óráig – a paksi strandfürdőben!

2004. július 15. Gerjenben egy vendéglőbe törtek be ugyancsak szerdára virradó éjszaka. Dohányárút, készpénzt loptak a betörők, és a játékautomatából is kivették a benne lévő pénzt.
2004. július 13. Feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen a Paksi Rendőrkapitányságon, aki a helyi autóbusz-pályaudvaron három nagyméretű, hőszigetelt, duplafalú kirakatüveget tört be, és egy padot is megrongált. A kár közel 200 ezer forint.
2004. július 12. Szombaton éjszaka igazoltatni akartak a rendőrök egy férfit Pakson, aki azonban a felszólításnak nem tett eleget. Mikor kényszerítő eszközt akartak vele szemben alkalmazni, a férfi ismerőse, egy 20 éves lány a rendőrökre támadt. A két fiatalt a kapitányságra előállították, akik tettét befolyásolta vélhető ittasságuk is.
2004. június 29. A 6-os főúton a Pa Rt. Déli bejárójánál, egy az út szélén műszaki hiba miatt várakozó buszba hajtott egy tehergépkocsi, majd abba egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, az összanyagi kár megközelíti a 2 millió forintot.
2004. június 28. Egy kht. dunaföldvári raktárából loptak különböző szerszámokat, melyet együttes értéke meghaladja a 600 ezer forintot.

Kajdacson egy kocsmába törtek be, ahonnan dohányárút, édességet loptak, valamint feltörték a játékautomatát és elvitték a benne lévő pénzt. A helyszíni szemle keretében az árú nagy része egy sporttáskában a helyszín közelében előkerült.

2004. június 25. Pakson, az előző nap az egyik intézmény riasztó berendezése betörést jelzett. A kiérkező rendőrök a betörési kísérlet nyomait észlelték, de a tettesek, bár nem loptak el semmit, a helyszínről elmenekültek. Tegnap hasonlóan megszólalt a riasztó, ezúttal egy élelmiszerboltnál. Ekkor a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően, a tetteseket elfogták, és a rend őrei kiderítették azt is, hogy az előző éjszaka is ugyanazok a személyek akartak betörni az említett intézményhez.

Dunaföldváron, előzetes szóváltást követően tettlegesen is bántalmazta a sértettet egy ismeretlen férfi, ezt követően letörte a személygépkocsijáról e rendszámot, és azzal eltávozott a helyszínről.

2004. június 24. Pakson, az egyik intézmény riasztó berendezése betörést jelzett. A helyszínre érkező rendőrök azt tapasztalták, hogy valaki leemelte az egyik ablakot, behatolt az épületbe, de lopni nem lopott semmit, csak rongálást okozott.
2004. június 22. Tegnap délelőtt, a paksi piacon egy hölgy táskájából valaki ellopta a pénztárcát néhány ezer forint készpénzzel és személyes iratokkal együtt.
2004. június 21. Egy madocsai asszonyt súlyos sérüléssel szállítottak kórházba szombaton este. A sértett elmondása szerint a sérülést a fia okozta, aki nem tudni miért megverte az édesanyját.
2004. június 18. Hasonló bejelentést tettek a rendőrségen, Kajdacson is. Az elkövetők ott is a dohányárukészletet dézsmálták meg, illetve a játékgépből vitték el a készpénzt.

Egy paksi személy tett bejelentést, hogy lakásából ismeretlen körülmények között eltűnt több százezer forint. A helyszíni szemle során a rendőrök a pénzt megtalálták, a tulajdonos nagy örömére.

2004. június 16. Pakson két helyről kerékpárlopást, Madocsáról mobiltelefon-lopást jeleztek, Uzdon, egy pincéből pedig bort loptak el ismeretlenek.

Dunaföldvárról is betörést jeleztek tegnap. Egy tanyától négy kerékpárt, alumínium felniket és italt hurcoltak el ismeretlen elkövetők, és ezzel 200 ezer forint kárt okoztak a tulajdonosnak.

2004. június 15. A rendőrségre érkezett bejelentés alapján Dunaföldváron egy parkolóban álló személygépkocsiból üzemanyagot szívtak le és a bejelentő gyanúját is megfogalmazta az elkövetőkre vonatkozóan. A helyi rendőrök ez alapján elfogtak és előállítottak négy dunaegyházi lakost.
2004. június 14. Sörözőbe törtek be ismeretlen elkövetők Dunaföldváron, szombaton. A tettesek italt, cigarettát, édességet loptak el, mintegy 60 ezer forint értékben.

Feltehetően a szeszesitalnak is volt szerepe abban a balesetben, amely Dunaföldvár és Bölcske között történt tegnap este, amikor egy személygépkocsi megcsúszott, és az árokba borult. Egy személy súlyosan megsérült, és az anyagi kár is jelentős.

Sárszentlőrincről és Gerjenből egy-egy tanyabetörést jeleztek. Az elkövetők használati tárgyakat tulajdonítottak el, Pakson pedig több mobiltelefon-lopást jeleztek a rendőrségen az elmúlt hétvégén.

2004. június 11. Pakson, egy ház melléképületéből 150 ezer forintot érő horgászfelszerelés tűnt el. Az eddig még ismeretlen elkövető befeszítette az épület ajtaját, majd elhurcolta az értékes eszközöket.
2004. június 09. Felgyújtotta a villanykapcsoló-szekrényt egy eddig még ismeretlen tettes Németkéren, egy öltözőben. Tettével közel 100 ezer forint rongálási kárt okozott.

Ismét növényvédő-szert loptak el ismeretlen elkövetők, ezúttal egy sárszentlőrinci raktárépületbe hatoltak be, és félmillió forintot érő vegyszert hurcoltak el. A tolvajok az ablakon másztak át.

2004. június 07. Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután, Biritónál. A balesetben két személy szenvedett kisebb sérülést, az anyagi kár pedig közel kétmillió forint.

Németkéren ismeretlenek hatoltak be egy tanya épületébe, és fűnyírót, valamint különböző szerszámokat tulajdonítottak el, mintegy 100 ezer forint értékben. Szintén Németkéren, egy ház udvarából, a szárítóra kiterített ruhákat lopták el ismeretlenek.

2004. június 03. Lánccal kikötötte, és lakattal is lezárta csónakját egy tulajdonos Paks közelében, a Foktőnél. A biztonsági intézkedések ellenére a csónakot ismeretlen tettesek eltulajdonították.

Meghaladja a 700 ezer forintot a lopási kár annak egy paksi kft telephelyén, ahonnan illetéktelenek növényvédő szereket tulajdonítottak el, tegnapra virradóra.

2004. június 01. Forgalom ellenőrzés kapcsán, Pakson, a rendőrök megállítottak egy férfit, majd kiderült, hogy több megyei bíróság is elfogató parancsot bocsátott ki ellene, ezért őrizetbe vették.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Pusztahencsén is, vasárnap. A jármű vezetője lesodródott az útról, majd az oszlopnak csapódott, de szerencsére nem sérült meg. Az alkoholszonda azt mutatta, hogy vezetés előtt szeszesitalt fogyasztott.

2004. május 28. Körözés alapján elfogtak egy férfit Pakson. Lopás elkövetése miatt keresték a hajléktalant.

Egy kerítéssel elzárt gyümölcsösből Dunaföldváron egy közel 4 millió forint értékű öntöződobos berendezést loptak el. A sértett ismeretlen tettes ellen megtette a feljelentést.

2004. május 27. Dunaföldváron szerdára virradó éjszaka 6 Trabant személygépkocsiból loptak üzemanyagot. A járművek tulajdonosait kb. 60 liternyi üzemanyaggal károsíták meg.
2004. május 25. Hétfőn éjszaka Nagydorogon a piactéren egy boltba törtek be és vittek el a helyszínről cigarettát, mintegy 100 ezer forint értékben.
2004. május 24. Pakson és Dunaföldváron is egy-egy kocsit törtek fel. A tettesek a magnókat lopták el, de volt, ahol kiemelték az akkumulátort, valamint néhány kéziszerszámot is magukkal vittek.

Nem adott elsőbbséget személygépkocsijával egy motorosnak egy férfi Pakson, és emiatt összeütköztek. A balesetben a robogót vezető nő súlyosan megsérült.

Családi házba törtek be ismeretlen tettesek a hétvégén, Dunaföldváron. A tolvajok műszaki cikkeket, élelmiszert loptak el. Az általuk okozott kár meghaladja a 150 ezer forintot.

2004. május 20. Németkérről jelezték, hogy egy tanya udvarában, a lovas kocsin elhelyezett lószerszámokat hurcolták el illetéktelenek, és ezzel 30 ezer forint kárt okoztak. Paks közelében egy melléképületből ismeretlen körülmények között eltűnt egy motoros fűnyíró.
2004. május 19. Nem adott elsőbbséget egy a védett útvonalon közlekedő motorkerékpárosnak egy személygépkocsi Pakson. A motoros az ütközés miatt könnyű sérüléseket szenvedett.
2004. május 17. Négy tanyatulajdonos tapasztalhatta a hét végén, Paks közelében, a Széles dűlőben, hogy tanyáját feltörték. Az eddig még ismeretlen tettesek általában kisgépeket, használati tárgyakat hurcoltak el. A kár megállapítása még nem fejeződött be.

Dunaföldváron, az Előszállási és a 6-os út kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze, mivel az egyik kocsi nem adott elsőbbséget a védett útvonalon érkező járműnek. A balesetben egy személy súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

2004. május 12. Két személygépkocsi ütközött össze Paks közelében, a 6-os számú főúton, az erőmű északi bejáratánál, mivel az egyik kocsi nem adott elsőbbséget a védett útvonalon érkező járműnek. A balesetben egy személy súlyosan, egy másik könnyebben megsérült, és az anyagi kár is jelentős.
2004. május 11. A Paksi Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy férfi, mivel előzőleg Székesfehérváron, egy parkolóban ismeretlen tettesek feltörték a személygépkocsiját, és elloptak egy táskát, amelyben készpénz, iratok és bankkártya is volt.
2004. május 10. Dunaföldváron, egy motorkerékpáros megcsúszott az úton, majd nekiment az egyik korlátnak. A baleset miatt a motoros súlyosan megsérült. Madocsán egy személygépkocsi árokba borult. Szerencsére személyi sérülés nem történt.
2004. május 5. Csak rongálást okoztak azok az ismeretlen tettesek, akik Pakson egy raktárépületbe hatoltak be, de nem tulajdonítottak el semmit. A kár kb. 30 ezer forint.

Szintén Pakson, egy irodahelyiségbe, a jelek szerint besurranó tolvaj járt, és egy páncél szekrényből több tízezer forint készpénzt lopott el.

2004. április 29.

Ismét gázpalack-tolvajok jártak Dunaszentgyörgyön, és 20 darab palackot tulajdonítottak el egy tárolóból. A kár meghaladja a 200 ezer forintot.

Fogadóórát tart Kölló Imre r. alezredes a Paksi Rendőrkapitányság vezetője 2004. április 29-én 10.00 és 11.00 óra között.

2004. április 26. Egy külföldi állampolgár tulajdonában lévő tanyát törtek fel ismeretlenek Dunakömlődön, Dunaföldváron, egy teherautó üzemanyag tartályából gázolajat szívtak le illetéktelen személyek.

Sárszentlőrincről is két tanyabetörést jeleztek a tulajdonosok, vasárnap. A tettesek mindkét esetben élelmiszert, használati tárgyakat vittek magukkal.

2004. április 22. Dunaföldváron személygépkocsi és motorkerékpár ütközött tegnap, a Sóház utcában. Szerencsére, a balesetben senki nem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett.

Dunaföldváron, egy lakás tárolójából egy fagyasztószekrényt loptak el ismeretlenek az elmúlt napok egyikén. A kár eléri a 100 ezer forintot.

2004. április 20. A Paksi Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy személy, hogy tegnapelőtt, Előszálláson valaki kitörte a kocsijának az ablakát, ezzel 100 ezer forint rongálási kárt okozott.

Paks – Gyapa pusztán, vezetékek fektetése közben, II. világháborús kézigránátra bukkantak az ott dolgozók. A gránátot a tűzszerészek a helyszínen felrobbantották.

2004. április 19. A Paksi rendőrkapitányságon jelezték, hogy a Kornis utcában, egy ismeretlen személy megkarcolta egy ott parkoló személygépkocsi ajtaját. A kár több tízezer forint.

Pakson, a Dózsa György utca egyik kereszteződésében, pénteken személygépkocsi segédmotor kerékpáral ütközött. Sérülés, szerencsére nem történt. A jelek szerint a gépkocsivezető ittas volt.

Dunaföldváron, egy raktárépületből alumínium létrákat vittek el, Dunakömlődön egy tanyából fűnyírót, motoros fűrészt loptak el ismeretlenek.

2004. április 16. Présházba törtek be ismeretlen elkövetők Dunaföldváron. A tettesek levágták az épületről a lakatott, majd italt, használati tárgyakat tulajdonítottak el. Az általuk okozott kár meghaladja a 100 ezer forintot.

Hasonló eset miatt indult eljárás Gerjenben is, ahol szintén egy tanyába hatoltak be illetéktelenek, és 200 ezer forintot meghaladó értékben vittek magukkal használati tárgyakat, műszaki cikkeket.

2004. április 15. A Paksi Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy férfi, mivel néhány nappal ezelőtt, egy budapesti parkolóban feltörték a kocsiját, és CD-ket, illetve DVD-ket tulajdonítottak el ismeretlenek több tízezer forint értékben.
2004. április 13. Boltból jeleztek lopást Pakson, szombaton. Az ismeretlen tettesek közel 100 ezer forint értékben vittek el női pólókat.

Ismét PB gázpalackokat loptak el ismeretlenek egy tárolóból, ezúttal Dunaföldváron. A tettesek kifeszítették a tároló ajtaját, és összesen 14 palackot vittek magukkal.

Nagydorogon, egy élelmiszer boltba törtek be ismeretlenek szombat virradóra, és dohányárut tulajdonítottak el közel félmillió forint értékben.

2004. április 9. Meghaladja a 200 ezer forintot a kár Dunaszentgyörgyön, ahol ismeretlenek felfeszítettek egy tárolót és 20 darab gázpalackot tulajdonítottak el.

Pakson két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt. A balestet az okozta, hogy az egyik kocsi vezetője, nem tartotta be a megfelelő követési távolságot. Bár személyek szerencsére nem sérültek meg, az anyagi kár közel egymillió forint.

2004. április 8. Ismeretlenek törtek be Dunaföldváron, egy családi házba, és közel egymillió forint értékben tulajdonítottak el ékszert, készpénzt, egyéb értéktárgyat.
2004. április 7. Borjád közelében egy motorkerékpáros az útpadkára hajtott és felborult. A motoros, szerencsére, könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, annak ellenére, hogy nem viselt bukósisakot.

Dunaföldváron, ismeretlen tettesek feltörtek egy személygépkocsit, is ellopták belőle e gyermekülést. Szintén Dunaföldvárról egy tanyabetörést jeleztek. A tettes főleg szerszámokat tulajdonított el.

2004. április 6. Paks közelében, egy szőlősből ismeretlen tettes néhány ezer forintot érő alumínium huzalt lopott el; szintén Pakson egy lezáratlan kerékpárt vittek el ismeretlenek egy udvarból.

Nagydorogon, eddig még tisztázatlan okból, árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap délután. A személygépkocsit vezető férfi súlyosan megsérült.

Dunaföldvár közelében, de már lakott területtől távol egy feltehetően második világháborúból származó régi robbanószert találtak a szőlőskert tulajdonosai. A tűzszerészeket a rendőrség az esetről értesítette.

2004. április 5. Egy motorkerékpár kormányáról valaki ellopta az ott elhelyezett bukósisakot, Pakson, Dunaföldváron, egy présházból különböző értéktárgyak tűntek el: szerszámokat, gázpalackot vittek el a tettesek.
2004. március 31. Tegnap Dunaföldváron egy idős asszony lakásából készpénzt lopott ismeretlen személy, aki cselt használva kijátszotta az asszonyt.
2004. március 18. Pakson egy tárolóból egy kerékpár tűnt el; szintén ott, egy ház előtt parkoló kocsinak pedig valaki kiszúrta a gumiabroncsát.

Trükkös tolvajok jártak Dunaföldváron. Az ismeretlen tettesek szemétszállítás ürügyén mentek be egy asszony házába, és arany ékszert, valamint több százezer forint készpénzt loptak el.

Gyalogos személyt gázolt el egy személygépkocsi Pakson, egy átkelőhelyen. A nő a baleset miatt súlyosan megsérült.

2004. március 17. Pakson, egy boltbetörést jeleztek a rendőrségen. Az ismeretlen elkövetők betörték az üzlet ajtaját, és több értékes mobiltelefont tulajdonítottak el. A kár meghaladja az egymillió forintot.
2004. február 25. A Paksi rendőrkapitányságon egy kerékpár, és egy óralopásról érkezett bejelentés, és szintén Pakson egy épülettől több műanyag nyílászárat loptak el ismeretlenek. Az utóbbi helyen a kár meghaladja az 50 ezer forintot.

Sok koccanás, árokba-csúszás történt tegnap és ma reggel. Jelenleg folyik a helyszínelés és a mentés a 6-os főúton, a Siófoki elágazó közelében, ahol egy kisbusz csúszott az árokba. Az eddigi adatok szerint három személy sérült meg.

2004. február 23. Pakson egy kocsiról ismeretlenek leszerelték a rendszámtáblákat, szintén Paks közelében egy tanyáról birkákat tulajdonítottak el.
2004. február 20. Paks közelében egy bekerített területről különböző szerszámok, kisgépek tűntek el. A kár 30 ezer forint. Dunaföldváron, egy munkagépből 80 liter gázolajat szívott le és tulajdonított el egy eddig még ismeretlen tettes.
2004. február 19. Egy paksi lakásból eltűnt egy mobiltelefon, és szintén egy maroktelefon tűnt el ismeretlen körülmények között egy kollégiumi szobából, Pakson.
2004. február 18. Pszichiátriai kezelés alatt állt az a 20 éves fiatalember, aki tegnap, Pakson, feltehetően öngyilkossági szándékkal kiugrott az egyik lakóház negyedik emeletéről. A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság államigazgatási eljárást folytat.

Szintén Pakson egy sörözőben, egy kabát zsebéből 30 ezer forintot loptak el, egy másik helyen pedig egy mobiltelefon tűnt el nyomtalanul.

2004. február 16. Pakson, több helyről jelezték, hogy hétvégén kocsikról márkaembléma jelzéseket feszítettek le és tulajdonítottak el ismeretlen elkövetők. A tettesek különböző típusú kocsikról szedték le az emblémákat.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken este, a 6-os főúton, Paks közelében, mikor az egyik kocsi vezetője megcsúszott az úton. A balesetben két személy könnyebben megsérült, a keletkezett anyagi kár pedig eléri a kétmillió forintot.

2004. február 09. Súlyos baleset történt szombaton este Gerjen közelében is, ahol egy kanyarban két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben egy személy súlyosan, hatan pedig könnyebben megsérültek.

Tettlegesen bántalmazott egy pálfai férfit az egyik ismerőse, Pálfán, egy italbolt előtt. A bántalmazás miatt a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

2004. február 04. Pakson is táskát tulajdonítottak el egy kocsiból. A tettesek betörték az autó egyik ablakát, és elvittek egy kézitáskát, a benne lévő 40 ezer forinttal, valamint a tulajdonos irataival.

Szintén Pakson, egy vállalat raktárából húskészítményeket loptak el. A kár eléri az 50 ezer forintot.

2004. február 03. Nagydorogon a rendőrök megállítottak egy járművet, tegnap. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsit vezető személy ittas, a kocsit már kivonták a forgalomból, a rendszámot pedig egy másik autóról szerelték át.
2004. február 02. Pakson is egy füstölőből sonka tűnt el, a kár 20 ezer forint. Szintén Pakson jelezte a rendőrségen egy férfi, hogy személygépkocsiját eladta még novemberben, de a vevő a mai napig nem adta át a vételárat.
2004. január 29. Dohányárut, italt, váltópénzt loptak el ismeretlen tettesek egy dunaföldvári italboltból. A tolvajok éjszaka befeszítették az épület ablakát, és feltörték a játékgépet is. A lopási és rongálási kár több százezer forintot tesz ki.
2004. január 28. Fogadóórát tart Köllő Imre r. alezredes a Paksi Rendőrkapitányság vezetője 2004. január 28-án 10.00-től 11.00 óráig.
2004. január 20. Pakson, egy ház udvaráról egy értékes talajtömörítő-gépet tulajdonítottak el az elmúlt napokban; egy szórakozóhelyen egy maroktelefon tűnt el, szintén Pakson.
2004. január 12. Nagydorog közelében, és Dunaföldváron is balesetnél helyszíneltek a rendőrök a hétvégén. Szerencsére a koccanásoknál senki nem sérült meg, az anyagi kár azonban több százezer forint.
2004. január 6. Gépkocsivásárlás címen adott át több mint kétmillió forintot egy paksi személy egy Bt vezetőjének, még tavaly szeptemberben. A megbízott mostanáig nem adta át a járművet, ezért a sértettek a rendőrséghez fordultak segítségért.

Tegnap reggel a 6-os főút 101-es kilométerénél, egy kisteherautó és egy nyergesvontató ütközött össze. A nyergesvontató, az ütközés miatt az árokba borult. A balesetben két személy súlyosan megsérült. A 6-os főutat előbb teljesen, majd félpályásan lezárták.

A 63-as főúton, tegnap valaki letörte a vasúti félsorompó csapórúdját. A helyszíni szemlét követően a rendőrök megtalálták a tetteset. A rongálással okozott kár 10 ezer forint.

Egy paksi tanyánál észlelet betörést a tulajdonos. Az ismeretlen elkövető lefeszítette a lakatot, majd az épületből ruhaneműt, használati tárgyakat, bort tulajdonított el. A kár közel 20 ezer forint.

A telefontanú zöldszáma: 06-80/555-111
A Tolna MRFK zöldszáma: 06-80/200-178
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóiroda
7100 Szekszárd Mészáros Lázár u. 19-21
Telefon: 74/501-167 BM: 23/30-67 Fax: 74/501-169 BM: 23/30-69
Mobil: 30/9945-895
tolnacom@westel900.net
tolnamrfk@bm.gov.hu
[ PaksNET ]